Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Ο στόχος επετεύχθη, αλλά πάμε για τη νίκη»

Το «τρίποντο» για να ικανοποιηθεί ο κόσμος θέλει ο βαθμολογικά αδιάφορος Εργοτέλης στο παιχνίδι με την Καλλονή, όπως δήλωσε Νίκος Ουσταμπασίδης. «Η ομάδα πρέπει να σχεδιαστεί από την αρχή», σχολίασε.

«Ο στόχος επετεύχθη, αλλά πάμε για τη νίκη»
Απαλλαγμένος από το άγχος, καθώς έχει πετύχει τον στόχο του που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί αύριο (13/4, 19:00) την επίσης «σωσμένη» Καλλονή στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Superlague. Ο συνεργάτης του τεχνικού των Κρητικών, Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Νίκος Ουσταμπασίδης μίλησε στη Nova και τόνισε ότι οι γηπεδούχοι θα πάνε για τη νίκη κόντρα στον σύλλογο της Μυτιλήνης για να ευχαριστεί τον κόσμο τους.

Επιπλέον, στάθηκε στο γεγονός ότι πολλά από τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και ανέφερε πως θα πρέπει να σχεδιαστεί η ομάδα από την αρχή.

«Το σημαντικό είναι ότι ο πρωταρχικός στόχος επετεύχθη και τον πετύχαμε δύο παιχνίδια πριν το τέλος. Όσο πιο ψηλά τερματίσουμε και κερδίσουμε και την Κυριακή αυτό θα αρέσει σε όλους μας», είπε αρχικά για το ματς και πρόσθεσε:
«Ο στόχος της Καλλονής ήταν ο ίδιος, είχαν μια πετυχημένη χρονιά και το ότι αγωνίστηκαν μια σεζόν εκτός έδρας είναι ίδιον του ελληνικού ποδοσφαίρου και δίνει μεγαλύτερη αξία στην ομάδα. Πιστεύω θα είναι ένα παιχνίδι ελεύθερο αλλά εμείς νομίζω θέλουμε τη νίκη για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας».

Για τα πλάνα της ομάδας για την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Όλοι όσοι εμπλέκονται στον σχεδιασμό θα δουν και θα αξιολογήσουν ήρεμα το υλικό και εάν παραμείνει το τεχνικό τιμ θα γίνει αξιολόγηση. Υπάρχουν πολλά συμβόλαια που τελειώνουν και θα πρέπει η ομάδα να σχεδιαστεί απ' την αρχή. Αυτό συμβαίνει σε αρκετές ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: