Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Όσο ζουν, «βρυχώνται»…!

Εξακολουθεί να πιέζει την Μπενφίκα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ζιλ Βιθέντε στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για τη Superliga.

Όσο ζουν, «βρυχώνται»…
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε 2-0 της Ζιλ Βιθέντε στην πορτογαλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της 27η αγωνιστικής της Superliga και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά της στη δεύτερη θέση από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, ελπίζοντας και περιμένοντας κάποιο «στραβοπάτημα» των «αετών» στην έδρα της Αρούκα, ώστε να ελπίζει για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο +4 από τις δυο τελευταίες θέσεις, περιμένοντας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Πάντως, τα «λιοντάρια» ήταν σαφώς ανώτερα και πήραν δίκαια τη νίκη, χάρη στα τέρματα των Σλιμάνι στο 1’ κα Ράμος στο 92’.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Σέντριτς, Μαουρίσιο, Ρόχα, Τζέφερσον, Βίτο Βίνια (25’ Αντρέ Μάρτινς), Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα, Καρίγιο, Σλιμάνι (76’ Φρέντι Μοντέρο), Καπέλ (88’ Ράμος)


Παρέμεινε στην προνομιούχο πέμπτη θέση η Νασιονάλ, επικρατώντας 2-0 της Μαρίτιμο στην έδρα της και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους εκτός στόχων για τις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές.

«Ανάσα» για την Μπελενένσες, που νίκησε 3-1 στην έδρα της την Γκιμαράες και ξέφυγε από τα δύο τελευταίες θέσεις, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -10 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Νίκη-«ανάσα» για την ουραγό Ολιανένσε, η οποία νίκησε 2-1 στην έδρα της αδιάφορης Ρίο Αβε και ελπίζει για την παραμονή στην κατηγορία.



Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 11/4
Ακαντέμικα-Σετούμπαλ 1-1
(33’ πεν. Πάουλο – 27’ Μάρτινς)

Σάββατο 12/4
Μπελενένσες-Γκιμαράες 3-1

Νασιονάλ Μαδέιρα-Μαρίτιμο 2-0

Ρίο Άβε-Ολιανένσε 1-2

Σπόρτινγκ Λισ.-Ζιλ Βιθέντε 2-0

Κυριακή 13/4

Αρούκα-Μπενφίκα

Μπράγκα-Πόρτο

Δευτέρα 14/4

Εστορίλ-Πάσος Φερέιρα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: