Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τζούνιορ: «Έχουμε ψυχολογία για τη νίκη»

Με νίκη θέλουν να ρίξουν την αυλαία της φετινής σεζόν στον Παναιτωλικό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Τζούνιορ εν όψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Τζούνιορ: «Έχουμε ψυχολογία για τη νίκη»
Την άποψη ότι ο Παναιτωλικός έχει τη ψυχολογία για να πάρει τη νίκη εξέφρασε ο Τζούνιορ εν όψει της αναμέτρησης με την ΟΦΗ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τους Κρητικούς, ωστόσο επισήμανε πως αν μπουν στον αγωνιστικό χώρο όπως πρέπει τότε θα πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος: Μπορούμε να νικήσουμε, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη. Είναι μια ευκαιρία για να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα, με μία νίκη. Σαν ομάδα ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή, δεν ξέρουμε ακόμα πως θα παίξει γιατί έχει και το Κύπελλο αλλά εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά, το πώς θα παίξουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Έχουμε ψυχολογία για τη νίκη και εάν παίξουμε όπως πρέπει θα κερδίσουμε. Είναι ένας τελικός για εμάς γιατί είναι ο τελευταίος αγώνας και θέλουμε να κλείσουμε με νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: