Κυριακή 13 Απριλίου 2014

«Ερυθρόλευκο» πάρτι στο Καραϊσκάκη!

Την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος γιορτάζει απόψε ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, και από το πρωί θα στηθεί ένα πάρτι εκτός του Καραϊσκάκη που θα έχει συνεχιστεί εντός γηπέδου.

«Ερυθρόλευκο» πάρτι στο Καραϊσκάκη
Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα σηκώσουν τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο στη Σούπερ Λίγκα και 41ο στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Πριν, όμως, από τη φιέστα υπάρχει και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Και σε αυτό οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τη χρονιά στο πρωτάθλημα.

Στόχος είναι η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και εν όψει του επαναληπτικού στο Κύπελλο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ο Μίτσελ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και άφησε εκτός μόνο τον Σαλίνο.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς τους, οι οποίοι θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο και θα στηρίξουν το έργο της UNICEF.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τόρες, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Εντινγκά, με τους Φουστέρ και Κάμπελ στα πλάγια. Ο Ντομίνγκες θα παίξει πίσω από τον Σαβιόλα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Πέρες, Σάμαρης και Βαλντές.

Εκτός έμειναν οι πιτσιρικάδες Βέργος (τραυματίας), Σάλιακας, Βούρος, οι Πορτογάλοι Πελέ, Μασάντο, ο Σέποβιτς, ο Χολέμπας (τραυματίας) και ο Σιόβας που ένιωσε ένα τσίμπημα και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Το πρόγραμμα της φιέστας

Η σημερινή φιέστα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Στην πρώτη χρονιά που ο Ολυμπιακός συνεργάζεται με τη Unicef, ο σύλλογος εκτός από την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, θα διαθέσει τα έσοδα από τα εισιτήρια στον κοινωφελή οργανισμό.

Από τις δώδεκα το μεσημέρι μπορούν οι οπαδοί της ομάδας να βρεθούν έξω από το Καραϊσκάκη, όπου έχει στηθεί ένα ολόκληρο πάρκο δραστηριοτήτων: «Το Πάρκο των Πρωταθλητών».

Σε αυτό το θεματικό πάρκο θα υπάρχουν φουσκωτά παιχνίδια, ειδικά παιχνίδια δεξιοτήτων αλλά και μια πίστα καρτ όπου τα παιδιά και οι γονείς εκτός των άλλων θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν από ειδικούς τους κανόνες της ασφαλούς οδήγησης.

Στο πάρκο θα υπάρχει και ειδικός θάλαμος φωτογραφιών, αλλά και face painting ώστε οι μικροί φίλοι να βαφτούν πριν μπουν στο γήπεδο για το παιχνίδι και τη φιέστα. Επίσης, μικροί και μεγάλοι θα βρουν δώρα και άλλες εκπλήξεις με οικοδεσπότη πάντα τον Leone.

Στο «Πάρκο των Πρωταθλητών» θα υπάρχει stand της Unicef και εθελοντές που θα ενημερώνουν τον κόσμο για τα προγράμματά της, ενώ στο RedStore θα διατίθενται Πασχαλινά δώρα της Unicef, αλλά και τα συλλεκτικά t-shirts για τα 41 Πρωταθλήματα.

Η είσοδος στο πάρκο θα είναι δωρεάν, ενώ στην μπουτίκ θα υπάρχουν 200 συλλεκτικές φανέλες του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των παικτών που θα μπουν σε κάδρο. Τα έσοδα που θα διατεθούν και από αυτή την ενέργεια θα πάνε στη Unicef.

Μετά το τέλος του αγώνα θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο και τα 40 προηγούμενα πρωταθλήματα, όπως συνέβη πέρσι, και όλα θα σηκωθούν στον αέρα του Πειραιά. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα υπερθέαμα από βεγγαλικά που θα φωτίσουν ολόκληρη την περιοχή και υπάρξει ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Σταύρο Νταϊφά, ο οποίος απεβίωσε πριν από μερικές ημέρες, ενώ στην εκδήλωση αναμένεται να δώσει το «παρών» μία δόξα του ένδοξου παρελθόντος. Ο Χούλιο Λοσάντα, ο οποίος θα ταξιδέψει από την πατρίδα του μόνο για τη φιέστα του 41ου πρωταθλήματος.

Πριν αρχίσει το τελετουργικό της φιέστας (περίπου στις 21:00) στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα η ΠΑΕ θα βραβεύσει τις γυναίκες του πόλο που κατέκτησαν το Len Trophy αλλά και την Κ-15, η οποία κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ σε αυτές τις ηλικίες.

Μαζί με αυτούς θα είναι και η ομάδα του πινγκ πονγκ, η οποία κατέκτησε και αυτή το πρωτάθλημα. Επίσης, στη σουίτα του Μαρινάκη θα είναι και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, όπως έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ στον πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το TOP 16 της Ευρωλίγκας και πανηγύρισαν σαν μια γροθιά την επικράτηση επί του «αιώνιου» αντιπάλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: