Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Δέλλας: «Τα επόμενα γενέθλια θα είναι καλύτερα»

Σίγουρος πως τα επόμενα γενέθλια της ΑΕΚ θα είναι καλύτερα εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα Βάρης.

Δέλλας: «Τα επόμενα γενέθλια θα είναι καλύτερα»
Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ΑΕΚ στη νίκη απέναντι στον Αστέρα Βάρης εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της «Ένωσης», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, σχολιάζοντας τα αυριανά 90ά γενέθλια του συλλόγου εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που στα προηγούμενα δύο παιχνίδια που την αντιμετωπίσαμε μας δυσκόλεψε αρκετά. Είχαμε ρυθμό από την αρχή ως το τέλος. Μπήκαν όμορφα γκολ. Ήταν ένα ακόμα παιχνίδι, άλλοι τρεις βαθμοί. Θεωρώ ότι στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε τελειώσει οριστικά με την άνοδο. Για μας η δουλειά δεν σταματάει, βέβαια. Ως το τέλος θα κυνηγήσουμε όλα τα ματς. Θα δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά. Αύριο είναι τα γενέθλια της ομάδος. Θεωρώ οι συγκυρίες είναι περίεργες: Στα 90 χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στη Γ' Εθνική. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα. Όσο για εσάς και τον κόσμο, να ευχηθώ καλό Πάσχα, με υγεία και καλή Ανάσταση σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: