Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Προπονήθηκε ο Πρίντεζης!

Ευχάριστα στον Ολυμπιακό ενόψει των αναμετρήσεων των προημιτελικών της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Προπονήθηκε ο Πρίντεζης
Ο Ολυμπιακός άρχισε ουσιαστικά από σήμερα τη μίνι-προετοιμασία του για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει κάθε λόγο πλέον να χαμογελά. Ο λόγος είναι η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στα πλευρά και προπονήθηκε κανονικά μετά από περίπου ένα μήνα.

Έτσι, ο διεθνής φόργουορντ, εφόσον όλα πάνε καλά και γυμναστεί και αύριο (13/4) χωρίς ενοχλήσεις, θα είναι κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας για την Μαδρίτη, για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς Μεγάλη Τρίτη και Πέμπτη με τους «μερένχες».

Από εκεί και έπειτα, όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, που μαζί με το τεχνικό τιμ, έχουν αναλωθεί σε «ξεσκόνισμα» των υπέρ και των κατά της ομάδας του Πάμπλο Λάσο, ούτως ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: