Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ματσιούλις: «Έτοιμοι να πολεμήσουμε στη Μόσχα»

Ματσιούλις: «Έτοιμοι να πολεμήσουμε στη Μόσχα»Έτοιμοι να… πολεμήσουν στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για να «σπάσουν» το πλεονέκτημα έδρας και να πάρουν την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας είναι όλοι στον Παναθηναϊκό.

Αυτό επεσήμανε ο Γιόνας Ματσιούλης στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

«Πρώτα απ όλα πρέπει να πούμε πως είμαστε εδώ που θέλαμε. Περάσαμε στους; «8» και εκπληρώσαμε τον πρώτο μας στόχο. Τώρα συνεχίζουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του άσου του Παναθηναϊκού.

«Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή και πειθαρχημένη ομάδα με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Η ΤΣΣΚΑ παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ και εμείς θα πρέπει να δείξουμε την… δύναμή μας. Στην φάση που βρισκόμαστε κάθε, μπάλα, κάθε κατοχή μετράει. Έχει τεράστια αξία. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε υγιείς και είμαστε έτοιμοι να «πολεμήσουμε» στη Μόσχα», τόνισε ο Λιθουανός άσος ο οποίος προχώρησε στη σύγκριση της ρωσικής ομάδας με τους πράσινους…

«Δεν ξέρω να σας πω για την ΤΣΣΚΑ γιατί δεν έχω παίξε σε αυτό το κλαμπ. Είναι μία από τις πλουσιότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Πετάνε πάντα με τσάρτερ. Όπου πας να παίξεις συναντάς διαφορετικές νοοτροπίες και φιλοσοφίες. Το θέμα όμως είναι ότι όπου και αν πας για να παίξεις μπάσκετ. Δε μπορώ να συγκρίνω ομάδες. Είμαι εδώ 2 χρόνια και αυτό είναι για εμένα το σημαντικότερο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: