Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μιχαηλίδης: «Χαρά στον κόσμο μας»

Τη νίκη θέλει ο Παναιτωλικός στην τελευταία αναμέτρηση της φετινής σεζόν επί του ΟΦΗ, για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, σύμφωνα με τον Μπάμπη Μιχαηλίδη.

Μιχαηλίδης: «Χαρά στον κόσμο μας»
Ο στόχος που είχε ο Παναιτωλικός επετεύχθη με τον κόσμο στο πλευρό του και τώρα θέλει να τον ευχαριστήσει με τη νίκη εναντίον του ΟΦΗ την Κυριακή, όπως τόνισε στην κάμερα της Nova ο Μπάμπης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Θα σταθώ στην τελευταία δήλωση του προπονητή μας. Η ομάδα είχε θέσει έναν στόχο που επετεύχθη και στο τελευταίο μας παιχνίδι, εντός έδρας, θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με μία νίκη», ανέφερε αρχικά ο βοηθός του Μάκη Χάβου και πρόσθεσε:

«Ο ΟΦΗ φέτος είχε μια πολύ καλή παρουσία, είναι ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο για να χαρεί ο κόσμος. Ο ΟΦΗ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε κάποιον παίκτη, γιατί όπως εμείς και ο ΟΦΗ είναι ομάδα συνόλου»

Ο Μιχαηλίδης κατέληξε: «Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν άτυχα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται. Στα τελευταία παιχνίδια αυτό δεν συνέβη και αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο ποια ομάδα θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα έχει και πιστεύω ότι είμαστε εμείς αυτοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: