Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΠΑΟ έτοιμος για όλα!

Ανηφορίζει για Ξάνθη ο Παναθηναϊκός που θέλει να κλείσει με νίκη την κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας και να μην μπει σε «συνωμοσίες». Αρκετές απουσίες, έξω ο Πράνιτς, τετ-α-τετ Αλαφούζου-Νταμπίζα.

ΠΑΟ έτοιμος για όλα
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, δίχως απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στις 18:00 για Ξάνθη –μέσω Χρυσούπολης- προκειμένου αύριο να δώσουν τον τελευταίο τους αγώνα στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετράει αρκετές απουσίες, αλλά το σύνθημα είναι νίκη και μόνο νίκη. Τόσο για την ιστορία του συλλόγου που δεν μπαίνει ποτέ σε «σενάρια» και συνωμοσίες («καίγεται» για βαθμούς η Ξάνθη), όσο και για να ξεκινήσει με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα πλέι οφ.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν μπορεί να υπολογίζει σε επτά παίκτες. Μπεργκ, Ζέκα και Σίλντεφελντ είναι τιμωρημένοι, στην Αθήνα έμειναν οι Μαρινάκης, Ντίνας, Μπαϊράμι που παραμένουν στα «πιτς» και προπονούνται... σόλο, όπως επίσης και ο Πράνιτς που κρίθηκε σκόπιμο να πάρει ανάσες ενόψει ΟΦΗ για το Κύπελλο.

Σήμερα βρέθηκε στο Κορωπί, όπως συνηθίζει, ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας Κ-17, στη συνέχεια έφαγε μαζί με τους παίκτες (δείχνοντας εκ νέου πως είναι δίπλα τους), ενώ είχε και ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Νίκο Νταμπίζα, που πιθανώς συζητήθηκαν διάφορα λειτουργικά θέματα της ομάδας, ενώ ενδεχομένως να υπήρξε και κάποια κουβέντα γύρω απ' το... αύριο.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς, ενώ σε αυτούς θα προστεθούν οι νεαροί Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Αγγελόπουλος που βρίσκονται ήδη στην ακριτική πόλη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: