Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ό,τι έπρεπε!!

Η Κέρκυρα έκανε ό,τι έπρεπε για να επανέλθει στις νίκες και επικρατώντας εύκολα με 2-0 του ΑΟ Χανίων έπιασε τον Ολυμπιακό Βόλου στον όμιλο των πλέι οφ ανόδου της Football League.

Ό,τι έπρεπε!
Την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ ανόδου της Football League πανηγύρισε η Κέρκυρα, επικρατώντας 2-0 του ΑΟ Χανίων στην δεύτερη αγωνιστική.

Οι Φαίακες επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο στις νίκες μετά την ήττα στην πρεμιέρα απ’ τον Ολυμπιακό Βόλου και με γκολ των Μπεριάν (41') και Σουάνη (47') «έπιασαν» τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς.

Από την άλλη, ο ΑΟΧ έμεινε στην έβδομη θέση με έναν βαθμό, πέντε βαθμούς (με παιχνίδι περισσότερο) πίσω απ’ την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Ιδανικά συνεχίζει την πορεία του και ο Αιγινιακός, ο οποίος πέτυχε την δεύτερη νίκη του στα μπαράζ επικρατώντας του Φωστήρα με 1-0.

Το γκολ του Κουτσοσπύρου στο 55’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αιγινίου, που έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο σύλλογος του Ταύρου έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: