Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Όσιος… Λούκας!

Ο Λούκας Φαμπιάνσκι έπιασε δύο πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» και η Άρσεναλ που ως το 82’ έχανε από τη Γουίγκαν πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου.

Όσιος… Λούκας
Την ευκαιρία να επιστρέψει στους τίτλους μετά από εννιά χρόνια θα έχει η Άρσεναλ, έστω κι αν ίδρωσε για να επικρατήσει της Γουίγκαν με 4-2 στα πέναλτι και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Στο «Γουέμπλεϊ» η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν ο Γκόμεθ στο 63’ μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που έκανε ο Μερτεζάκερ. Ο Γερμανός στόπερ εξιλεώθηκε ισοφαρίζοντας στο 83’ με κεφαλιά και στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου δεν άλλαξε τίποτα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Εκεί ο Λούκας Φαμπιάνσκι απέκρουσε τα πέναλτι των Κάλντγουελ και Κόλισον, ενώ οι «κανονιέρηδες» ήταν απόλυτα εύστοχοι με Αρτέτα, Σέλστρεμ, Ζιρού και Καθόρλα πανηγυρίζοντας την πρόκριση.

Ο αντίπαλος της Άρσεναλ στον τελικό (17/5) θα προκύψει από το νικητή της Κυριακής στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Χαλ Σίτι και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που θα γίνει και πάλι στο «Γουέμπλεϊ».

Γουίγκαν: Κάρσον, Περτς, Μπόις, Ραμίς (Κάλντγουελ 86'), Κρέινι, ΜακΆρθουρ, ΜακΈχραν (Κόλισον 64'), ΜακΜάναμαν (Πάουελ 68'), Μπουσεζούρ, Γκόμεθ, Φόρτσουν

Άρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Μονρεάλ (Γκιμπς 63') Αρτέτα, Ράμσεϊ (Σέλστρεμ 113'), Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Ποντόλσκι (Ζιρού 69'), Σανογκό Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: