Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μπάρμπας: «Η τύχη στα χέρια μας»

Την άποψη ότι η τύχη της Βέροιας βρίσκεται στα χέρια τους εξέφρασε ο Κώστας Μπάρμπας εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στην οποία η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Μπάρμπας: «Η τύχη στα χέρια μας»
Να δείξουν το ανάλογο πάθος και διάθεση στον… τελικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θέλουν στη Βέροια όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Κώστας Μπάρμπας εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως πλέον η τύχη της ομάδας βρίσκεται στα χέρια τους και για αυτό θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να καταφέρουν να εκπληρώσουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη Βέροια: «Τα τελευταία παιχνίδια όλα είναι για μας τα παιχνίδια είναι τελικοί, έχουμε φτάσει στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και με νίκη που είναι στο χέρι μας πιστεύω ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα, βέβαια σ' αυτό το παιχνίδι πιστεύω η ομάδα που χρειάζεται περισσότερο τη νίκη και είναι επιτακτική είναι η δικιά μας. Πιστεύω θα δείξουμε το ανάλογο πάθος και την ανάλογη διάθεση για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για το ότι μετά από καιρό η Βέροια κρατά την τύχη στα χέρια της:
«Το σημαντικότερο είναι αυτό, ελπίζω να μη γυρίσει μπούμερανγκ σε θέμα άγχους. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε αντιληφθεί την κατάσταση και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε την παραμονή».

Για το αν παίζουν ρόλο οι απουσίες σε τέτοια παιχνίδια:
«Οι απουσίες παίζουν ρόλο, αλλά η Βέροια έχει δείξει ότι είναι μια ομάδα που όποιος και αν παίξει μπορεί να βοηθήσει, δίνοντας τα μέγιστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: