Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μελισσανίδης: «Τα καλύτερα για την ΑΕΚ είναι μπροστά μας»

Ημέρα περισυλλογής είναι τα γενέθλια της ΑΕΚ, όπως δηλώνει ο Δ. Μελισσανίδης. «Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος. Τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας», τονίζει.

Μελισσανίδης: «Τα καλύτερα για την ΑΕΚ είναι μπροστά μας»
Ο άνθρωπος που ανέλαβε να δείξει το δρόμο για την αναγέννηση της ΑΕΚ μέσα από τις στάχτες της Γ’ Εθνικής, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έδωσε το δικό του μήνυμα για τα 90α γενέθλια του συλλόγου.

Αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ζητεί περισυλλογή, αποφυγή των λαθών του παρελθόντος και συσπείρωση από όλους για να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που τη θέλουν όλοι οι φίλοι της.

Αναλυτικά το μήνυμά του όπως δημοσιεύεται στην «Ώρα των Σπορ»:

«Η σημερινή επέτειος των 90 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ αποτελεί για όλους εμάς ημέρα περισυλλογής και προβληματισμού κι όχι πανηγυρισμού.

Η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται σε μια ακόμη ιστορική αφετηρία και όλοι πρέπει να βλέπουμε το τέλος κι όχι την αρχή της διαδρομής.

Η ΑΕΚ που όλοι λατρεύουμε γεννήθηκε στα δύσκολα, μεγαλούργησε στα δύσκολα και καλείται να αναγεννηθεί και πάλι μέσα από τα δύσκολα.

Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και θα τα καταφέρουμε αποφεύγοντας τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Τα καλύτερα για την ΑΕΚ βρίσκονται μπροστά μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: