Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Εκτός ο Στοΐκοβιτς!

Έξι απουσίες θα έχει τελικά ο Εργοτέλης στο παιχνίδι με την Καλλονή, καθώς ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής. Κυνηγούν ρεκόρ οι Κρητικοί.

Εκτός ο Στοΐκοβιτς
Οι ενοχλήσεις στη μέση δεν υποχώρησαν για τον Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς και ο Σέβρος τερματοφύλακας δεν θα αγωνισθεί στο αυριανό ματς Εργοτέλης-Καλλονή για την 34η και τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Superlague. Οι Κρητικοί θα έχουν συνολικά έξι απουσίες στην αναμέτρηση της Κυριακής (13/4, 19:00), η οποία είναι βαθμολογικά αδιάφορη για τις δύο ομάδες, καθώς έχουν πετύχει τον στόχο τους που ήταν η παραμονή.

Πάντως, οι γηπεδούχοι σε περίπτωση που φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό του Πανθρακικού κόντρα στον Ατρόμητο, θα καταλάβουν την έβδομη θέση, δηλαδή την καλύτερη τους στην πρώτη κατηγορία.

Ο Μηνάς Πίτσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ οι Μεχία, Καρντόσο, Τζανακάκης είναι τιμωρημένοι. Εκτός έμεινε και ο Άγγελος Χαντί.

Ασκήσεις με σέντρες και τελειώματα φάσεων έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη στη σημερινή προπόνηση.

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται οι: Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Σαρρής, Κοιλιάρας, Αντελέγιε, Ρέντζας, Κοντέ, Γιοβάνοβιτς, Παντελάκης, Κοζορώνης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ιμπραΐμ, Αναστασάκος, Διαμαντάκος, Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά, Λεονάρντο, Κασαπάκης, Μονακέλο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: