Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Αλβέρτης: «Πάμε για την πρόκριση στο Final 4!»

Με μόνο στόχο τις καλές εμφανίσεις, που θα του δώσουν νίκη ή νίκες και μαζί το αβαντάζ για την πρόκριση στο Final 4, θα ταξιδέψει στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στους «8», ο ΠAO.

Αλβέρτης: «Πάμε για την πρόκριση στο Final 4!»
Λίγα 24ωρα πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μόσχα και τις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ για τα προημιτελικά της Euroleague ο προπονητής των «πράσινων», Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για τα επικείμενα ματς. Ο «Φράγκι» τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πάνε στη Ρωσία απλά για να… παίξουν αλλά για να κάνουν μεγάλο βήμα για την πρόκρισή τους στο Final 4 του Μιλάνου. Παράλληλα αναφέρθηκε στην απουσία του Τεόντοσιτς αλλά και στις πρόσφατες εμφανίσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

«Είμαστε έτοιμοι για τη φάση των «8». Ξεκινάμε στη Μόσχα απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία. Μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και μεγάλα κορμιά. Θα δώσουμε τη μάχη μας», είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε για το πώς η ομάδα του θα κάμψει την αντίσταση των Μοσχοβιτών:

«Φτιάχνοντας ένα πλάνο και προσπαθώντας να το εφαρμόσουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν πάμε απλά για να παίξουμε, αλλά για την πρόκριση και το Final-4. Έχουμε κάποια στοιχεία που θα βάλουμε και θα προβληματίσουν. Αν τα καταφέρουμε αυτό θα είναι πολύ καλό».

Όσο για το αν υπάρχει ικανοποίηση από τους παίκτες του μέχρι στιγμής; «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δώσει πολλές καλές μάχες έχουμε κάνει κάποια από όσα έχουμε ζητήσει. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή τη σειρά των αγώνων. Θα εξαρτηθεί από τον ρυθμό του παιχνιδιού. Αν τα εφαρμόσουμε θα είναι θετικό. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας ανάλογα με τον αντίπαλο».

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σχολίασε και την απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς στα δύο πρώτα παιχνίδια: «Δεν υπάρχει καλό και κακό. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν κερδίσουμε χωρίς τον Τεόντοσιτς θα είναι καλό. Είναι απώλεια για την ομάδα του θα δούμε την αντίδραση της ΤΣΣΚΑ. Κόντρα στην Μακάμπι η αντίδραση ήταν πολύ καλή πάντως».

Αναφορικά με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και την ανεβασμένη αγωνιστική του εικόνα; «Με ρώτησαν και πάλι για τον Λουκά. Δεν τον είδαμε πρώτη φορά. Έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Έχει εμπειρία και κάνει αυτό που μπορεί μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: