Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ψάχνουν άμεση λύση!!

Έντονα ενοχλημένοι από τη στάση του γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, είναι στην ΑΕΚ για τη μη ολοκλήρωση της διαδικασίας εκχώρησης στο Δημόσιο των απαιτήσεων της «Ένωσης» από την υπόθεση Ψωμιάδη.

Ψάχνουν άμεση λύση
Λύση στο θέμα με την πληρωμή του χαρτοσήμου αναζητούν στην ΑΕΚ, αφού ο γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, επιμένει στην καταβολή των περίπου 3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη μπλοκάρει την παραπάνω διαδικασία, την ώρα που τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει κερδίσει ο Χάρης Οικονομόπουλος και τα οποία έχει δεσμευθεί ότι θα τα αποσύρει όταν τελειώσει το θέμα με την εκχώρηση, κρατούν δέσμια την «Ένωση».

Αυτό, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό των ανθρώπων που είναι τώρα στη διοίκηση του συλλόγου, οι οποίοι θέλουν άμεσα τελειώσει αυτό το ζήτημα.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει τις επαφές με τον Υπουργείο Οικονομικών τη Μεγάλη Εβδομάδα, ώστε να βρεθεί τρόπος και να δοθεί οριστική λύση για να ξεπεραστεί αυτό το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή κινδυνεύει σοβαρά το εγχείρημα της νέας εταιρείας, που θα πρέπει να συσταθεί το αργότερο 20 ημέρες μετά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: