Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Μεταξύ Ξάνθης κι Απόλλωνα… Ξάνθη»

Έχει περάσει και απ’ τις δύο ομάδες. Και του είναι δύσκολο που τις βλέπει να παλεύουν για την παραμονή τους. Στο δίλημμα ανάμεσα σε Ξάνθη ή Απόλλωνα, ο Φρανκ Ζουέλα... επιλέγει τη σωτηρία της πρώτης.

«Μεταξύ Ξάνθης κι Απόλλωνα… Ξάνθη»
Στην Ξάνθη πέρασε τρία χρόνια.

Στον Απόλλωνα λιγότερο διάστημα.

Και φαίνεται πως το «δέσιμό» τους με τους ακρίτες είναι πολύ ισχυρό.

Διότι στο δύσκολο ερώτημα για το ποια ομάδα θα προτιμούσε να παραμείνει –αν η μάχη της παραμονής ήταν αποκλειστικά ανάμεσα στις δύο προαναφερθείσες- στη Σούπερ Λίγκα, ο Φρανκ Ζουέλα επιλέγει με βαριά καρδιά τη σωτηρία του ξανθιώτικου συλλόγου, όπου έχει να θυμάται πολλές και καλές αναμνήσεις.

Οι δηλώσεις του στο Thrakisports.gr:

«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την θέση που δεν της αξίζει, και ούτε στον κ. Πανόπουλο που έχει δώσει και προσφέρει τόσα πολλά να βλέπει την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Θέλω να πιστεύω πως τα παιδιά θα κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική, θα παίξουν για τον εγωισμό τους, θα παίξουν με την καρδιά τους για να δώσουν χαρά στον κόσμο και στον κ. Πανόπουλο».

Σε ερώτηση για το μήνυμα που θα επιθυμούσε να στείλει στους Ξανθιώτες, είπε: «Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο της Ξάνθης να γεμίσει το γήπεδο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας τώρα που τους χρειάζεται και ΟΛΟΙ μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουν την σημαντική νίκη, γιατί είναι πολύ κρίμα για μια ομάδα σαν την Ξάνθη να βρίσκεται σε αυτή την θέση που δεν της αξίζει».

Τέλος, όταν τον βάλαμε να βάλει στην ζυγαριά τις ομάδες όπου έχει αγωνιστεί και να επιλέξει μεταξύ Απόλλωνα και Ξάνθης, δεν φάνηκε να έχει δίλημμα: «Αγαπάω παρά πολύ την ομάδα και την πόλη της Ξάνθης, η Ξάνθη είναι η μόνη Ευρωπαϊκή ομάδα που έπαιζα με την καρδιά μου και ακόμη έχω αισθήματα, στις υπόλοιπες έπαιζα σαν επαγγελματίας αλλά στην Ξάνθη έδωσα την ψυχή μου και έχω πολλούς φίλους. Οπότε δεν υπάρχει για μένα θέμα επιλογής ποιος θέλω να σωθεί, μακάρι να μπορούσε ο Απόλλων και η Ξάνθη να τα καταφέρουν, αλλά αν πρόκειται να εξαρτηθεί μεταξύ τους ελπίζω και θέλω να τα καταφέρει η Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: