Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Η συσπείρωση του όπλο του Ηρακλή»

strantzalis4-610x386
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή , Γιώργος Στράντζαλης για τα πλέι οφ αλλά και για την πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε στον «γηραιό» και στα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει στην ομάδα και τόνισε ότι βγήκε πιο δυνατός και η συσπείρωση που υπάρχει αποτελεί το μεγάλο του όπλο.
Για τον Αιγινιακό και για την μεγάλη νίκη της πρεμιέρας: «Η ομάδα του Αιγινιακού και μόνο εδώ που έφτασε είναι μεγάλη επιτυχία. Η προσωπικότητα και η εμπειρία που έχει σαν ομάδα ενδεχόμενος να μπορέσει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις γιατί δεν έχει να χάσει τίποτα».
Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής μέσα από αυτή την νίκη αν μπορέσει να πάρει τους έξι βαθμούς στα δυο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, θεωρώ ότι θα είναι ακόμα πιο εύκολη η συνέχεια, γιατί θα έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και από τον ίδιο του τον εαυτό αλλά θα έχει και μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο για να μπορέσει να πανηγυρίσει μια άνοδο που την επιθυμούν όλοι.
Οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά μετά το τελευταίο επεισοδιακό θέμα που παρουσιάστηκε με τον προπονητή, δεν πιστεύω ότι μπορεί να εμφανιστεί ένα μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό. Από την στιγμή που ξεπεράστηκε και αυτό και η ομάδα βγήκε πιο δυνατή, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στο θέμα της συσπείρωσης του κόσμου, θεωρώ ότι αυτό είναι το όπλο του Ηρακλή.
Το ρόστερ αυτή την στιγμή του Ηρακλή είναι ίσως το πληρέστατο σε όλο το πρωτάθλημα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: