Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Με αποστολή… ανάγκης ο ΠΑΟΚ!!

Ούτε σε έναν, ούτε σε δύο, αλλά σε δώδεκα(!) παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Γεωργιάδης για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Με αποστολή… ανάγκης ο «δικέφαλος» στη Βοιωτία.

Με αποστολή… ανάγκης ο ΠΑΟΚ
Με αποστολή… ανάγκης θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Βοιωτία για την κυριακάτικη (13/04, 19:00) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 34η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ, Λίνο, Λούκας, Στοχ και Σκόνδρα, ενώ αποφάσισε να ξεκουράσει και τους Κατσουράνη, Νάτχο, Σαλπιγγίδη και Γλύκο, καθώς ακολουθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο τελευταίος παίκτης, ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος, είναι ο Μαντούρο, ο οποίος έλειψε με άδεια από την σημερινή (11/04) προπόνηση και αποκλείστηκε. Από την άλλη, επιστρέφουν οι Μάαρτενς και Χούσεν, που αποθεραπεύτηκαν, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κιόσε, Σαββίδης, Πόζογλου και Κουλούρης.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με διπλό στο μισό γήπεδο και στο τέλος έγινε τουρνουά ανάμεσα σε τρεις ομάδες.

Μετά το πέρας αυτής, ανακοινώθηκε η 18μελής αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Γιακουμής, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κιόσε, Κίτσιου, Κάτσε, Νίνης. Μάρτενς, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Πόζογλου, Βούκιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης και Χούσεν.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα προπονηθούν Σάββατο και Κυριακή σε ξεχωριστό γκρουπ. Η τελευταία προπόνηση της αποστολής θα διεξαχθεί αύριο στις 13:30 στην Τούμπα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: