Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Να δείξω στον ΠΑΟΚ πως αξίζω»

gr
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται βασικός στον Λεβαδειακό, Χρήστος Ιντζίδης. Μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε την φετινή χρονιά και τόνισε πως είναι έτοιμος για τον “Δικέφαλο” όταν τον χρειαστεί.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Ιντζίδης:
Για την εικόνα του Λεβαδειακού φέτος:“Μέσα στην έδρα μας χάσαμε πολύ λίγους βαθμούς και στο παιχνίδι με το  ΟΦΗ πριν από μια αγωνιστική κλειδώσαμε το να παραμείνουμε στην Σούπερ Λιγκ”.
Για το αν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ:“Είναι θέμα του προπονητή. Αν με βάλει εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει”.
Για όταν αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά:“Αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ και στο πρώτο γύρο όταν ήμουν στον Πλατανιά αλλά δεν αγωνίστηκα γιατί ο προπονητής έκρινε πως δεν έπρεπε να αγωνιστώ εναντίον της ομάδας από την οποία είμαι δανεικός”.
Για το πώς βλέπει την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο παιχνίδι:“Εννοείται πως θέλω να αποδώσω καλά για την ομάδα μου αλλά και να δείξω στον ΠΑΟΚ πως αξίζω μια ευκαιρία. Ότι και να μου ζητηθεί από τον προπονητή θα το κάνω”.
Για τις εμπειρίες που αποκόμισε ως δανεικός:“Είναι πολύ καλό που έφυγαν δανεικός για να πάρω παιχνίδια, έχω 30 συμμετοχές, πολλές εμπειρίες και νιώθω πιο έτοιμος. Έχω κάνει μια γεμάτη σεζόν”.
Για το γεγονός πως έφυγε από τον Πλατανιά:“Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την διοίκηση απλά αποφασίστηκε να λυθεί ο δανεισμός. Είχα παίξει 15 από τα 17 παιχνίδια”.
Για το αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:“Θα με δει ο προπονητής την νέα χρονιά και αν θεωρήσει πως είμαι έτοιμος για το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα γυρίσω”.
Για την πίεση που ένιωσε φέτος:“Ήμουν και στο πρώτο εξάμηνο και στο δεύτερο σε ομάδες που πάλευαν να σωθούν. Υπήρξε πίεση που μέσα από αυτήν κάποιος γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής και αποκτάει μεγαλύτερη εμπειρία. Πήρα πολλά πράγματα από τις συμμετοχές και τα παιχνίδια που έχω παίξει”.
Για το ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος του:“Ένας από τους ποιο δύσκολους ήταν ο Μάντζιος όταν ήμουν στον Πλατανιά”.
Για το πώς θα παίξει ο Λεβαδειακός με τον ΠΑΟΚ:“Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τους βαθμούς για τα πλέι οφ αλλά και ο Λεβαδειακός δεν θέλει να χαλάσει την καλή έδρα του. Θα μπει όπως σε όλα τα παιχνίδια”.
Για τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα:“Εννοείται πως θέλω να περάσουμε και θα βοηθήσει πολύ ο κόσμος επειδή θα είναι κατάμεστη η Τούμπα. Ευελπιστώ πως θα περάσουμε στον τελικό και θεωρώ πως θα είμαι στο παιχνίδι για να το παρακολουθήσω”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: