Σάββατο 12 Απριλίου 2014

«Δεν με πίστεψαν στην Τσέλσι»

Sturridge_2693911b
Ο Ντάνιελ Στάριτζ, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, ανέφερε πως δεν έχει ξεχάσει τις όσες δυσκολίες αντιμέτωπισε στην προηγούμενη ομάδα που βρισκόταν, Tσέλσι ενώ τόνισε πως μεγάλο του παράπονο ήταν που δεν τον πίστεψαν.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Στην αρχή πίστεψα ότι έπρεπε να μάθω ορισμένα πράγματα από τον Ντρογκμπά και περίμενα ότι σύντομα θα μου δινόταν η ευκαιρία να παίξω. Η Τσέλσι, όμως, δεν πίστεψε σε μένα. Συνεχώς το τεχνικό τιμ μου έλεγε «δεν είσαι σέντερ φορ, αλλά εξτρέμ». Έτσι με έβλεπαν και αυτό με πλήγωνε.
«Εγώ ήθελα να αγωνίζομαι εκεί που εκφραζόμουν καλύτερα, στη θέση που ήμουν πιο χαρούμενος. Ορισμένες φορές όταν καθόμουν στο σπίτι μου ήμουν αναστατωμένος και έχανα την αγάπη μου για το παιχνίδι. Σε κάθε δουλειά θες να κάνεις αυτό που αγαπάς. Είναι ό,τι πιο σκληρό να αναγκάζεσαι να δεχτείς να σου πάρει κάποιος αυτή την ευχαρίστηση.
Φοβόμουν. Δεν ήμουν σίγουρος για το μέλλον μου και είμαι ευγνώμων στο Θεό ότι είχα πλάι μου την οικογένειά μου. Στη συνέχεια χάρηκα πολύ όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάω στην Μπόλτον και να αποδείξω ότι μπορούσα ακόμα να τα καταφέρω. Είναι δύσκολο όταν δεν αγωνίζεσαι για μεγάλο διάστημα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: