Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αυτό που θα με ενοχλούσε...!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το τι πραγματικά θα τον πείραζε στην αγωνιστική διαχείριση του Παναθηναϊκού ενόψει Ξάνθης.
Ακούω πολλές ενστάσεις και παράπονα ακόμα και φίλων του Παναθηναϊκού για το γεγονός, ότι η ομάδα πάει να παίξει στην Ξάνθη χωρίς τέσσερις-πέντε βασικούς και αυτό μπορεί να δώσει δικαιώματα στο να ειπωθούν διάφορα.  Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι , ότι δεν έχει σημασία ποιοι θα παίξουν, αλλά το πως θα παίξουν.
Τι εννοώ; Από το να βάλεις την ενδεκάδα, που θα παίξει στο κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη και όλοι οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους, πως να φυλάξουν τα πόδια τους, είναι καλύτερα να βάλεις κάποιους βασικούς, μαζί με κάποιους άλλους παίκτες που δεν είναι βασικοί, αλλά έχουν συμμετοχές φέτος και κίνητρο.
Να δείξουν στον προπονητή τους, ότι είναι καλά και μπορεί να τους υπολογίζει για βασικούς στα play off, που έρχονται. Αρα επαναλαμβάνω το θέμα δεν είναι ποιοι παίζουν, αλλά το πως παίζουν. Το έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο μου. Εγώ περιμένω, η ομάδα, να παίξει για τη νίκη να μπει και να αντιτάξει δύναμη στη δύναμη και με την εμφάνισή της να μην δώσει το δικαίωμα να ειπωθεί το οτιδήποτε μετά το ματς.
Πιστεύω ότι πάνω σε αυτό έχουν δουλέψει όλη την εβδομάδα και ο Αναστασίου , ο Νταμπίζας και ο Σαραβάκος. Από κει και πέρα το να παίξουν ο Σπυρόπουλος, ο Χουχούμης, ο Δώνης σε αυτό το ματς δεν σημαίνει, ότι η ομάδα ρίχνει λευκή πετσέτα διότι πολύ απλά υπάρχει και ο αντίλογος που λέει . Ο Δώνης ήταν βασικός στον πρώτο κρίσιμο ημιτελικό του κυπέλλου στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ο Χουχούμης έχει παίξει όλα τα ματς κυπέλλου σχεδόν, ο Σπυρόπουλος έχει συμμετοχές και στο τελευταίο ματς με τον Λεβαδειακό είχε κάποιες πολύ καλές προσπάθειες.
Από την άλλη ναι δεν θα παίξει ο Μπέργκ, αλλά θα παίξει ο Πέτριτς που ψάχνει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και το φορμάρισμά του για τη συνέχεια.
Ο Αναστασίου με τις ευκαιρίες, που δίνει σε όλους τους παίκτες έχει μεγαλώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού και το σίγουρο είναι ότι θα παίξουν παίκτες, που έχουν είτε λίγες, είτε πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Αυτό, που θα με ενοχλούσε σαν Παναθηναϊκό είναι να έβλεπα στην ενδεκάδα τον Αποστολόπουλο, τον Μυρθιανό, η άλλους παίκτες, που προέρχονται από τους Νέους και δεν έχουν ούτε μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτό δεν νομίζω, ότι θα το κάνει ο Αναστασίου, που πρώτος από όλους θέλει η ομάδα να κερδίσει στην Ξάνθη
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: