Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τράβηξαν… Γκαρίδο στην ΑΕΚ!!

Σε περίοπτη θέση στη λίστα του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ για το μέτωπο του προπονητή βρίσκεται το όνομα του Κάρλος Γκαρίδο. Σε επαφές με τον Ισπανό οι «κιτρινόμαυροι» και όλα παραμένουν ανοιχτά.

Τράβηξαν… Γκαρίδο στην ΑΕΚ!
Φαβορί στη λίστα με τους «εκλεκτούς» για τη θέση του προπονητή στην ΑΕΚ είναι ο Κάρλος Γκαρίδο. Ο Ισπανός τεχνικός, που είχε προταθεί και το καλοκαίρι του 2012 στην «Ένωση», αρέσει πάρα πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και γι’αυτό το λόγο, αυτή τη στιγμή, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Τραϊανό Δέλλα.

Mάλιστα, το γεγονός πως είχε ραντεβού πριν από μέρες στην Αθήνα με ανθρώπους της ομάδας «φουντώνει» ακόμη περισσότερο τη φωτιά γύρω από το όνομά του. Το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως άναψε έπειτα από εισήγηση του Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος γνωρίζει άριστα τη δουλειά του 45χρονου, που έχει δουλέψει σε Βιγιαρεάλ, Μπριζ και Μπέτις.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο σχετικά με την υπόθεση «Γκαρίδο». Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να εξετάζουν την ξένη αγορά, αφού από την Ελλάδα έχουν καταλήξει στους «εκλεκτούς», και το θέμα αναμένεται να κλείσει μέχρι το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: