Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αλβέρτης: «Στροφή στο πρωτάθλημα και προσοχή»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα έδωσε το σύνθημα για στροφή στο πρωτάθλημα ξεκινώντας από το αυριανό ματς με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ.

Αλβέρτης: «Στροφή στο πρωτάθλημα και προσοχή»
Το ταξίδι της Ευρωλίγκας τελείωσε για τον Παναθηναϊκό και πλέον στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από αυτή του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην ελληνική πραγματικότητα υποδεχόμενη την Τρίτη στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο (19:15, Δημόσια Τηλεόραση) για την 25η αγωνιστική.

«Στρέφουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα με την αναμέτρηση απέναντι στο Ρέθυμνο, εδώ στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα. Χρειάζεται προσοχή, χρειάζεται συγκέντρωση και σεβασμός στον αντίπαλο, καθώς το Ρέθυμνο είναι μια καλή ομάδα με αρκετούς καλούς παίκτες», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο φόργουορντ της ομάδας, Τζέιμς Γκιστ, είπε με τη σειρά του: «Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Το Ρέθυμνο είναι μια καλή ομάδα, την οποία σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα στόχο και θέλουμε να τον πετύχουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για να πετύχουμε αυτό το στόχο που έχουμε θέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: