Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μην με αδικείτε, εγώ τον γουστάρω τον Μπεργκ!!

Με αφορμή τις συζητήσεις που έγιναν για τον σχολιασμό του Νίκου Αλέφαντου στον sportdog για τον τελικό του Κυπέλλου, ο ίδιος διευκρινίζει για τα περί «τάκλιν»: «Δεν πρότεινα να τραυματίσουν τον Μπεργκ». Επειδή υπήρξαν αντιδράσεις για αυτά που είπα στην προηγούμενη στήλη, θέλω να πω τα εξής: Μην με αδικείτε. Εγώ αν και είμαι Ολυμπιακός έκανα έναν ύμνο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, επειδή αυτά είδα, ότι βλέπω κάθε φορά, αυτό λέω. Και άλλες φορές έχω εγκωμιάσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού όπως και κάθε ομάδας που θα παίξει καλά, όχι μόνο τον Ολυμπιακό. Και την κριτική την κάνω σε όλους.
Είπα και φοβερά λόγια για τον Μπεργκ τον οποίο γουστάρω ως παίκτη, και δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάω έτσι για αυτόν. Επανειλημμένως έχω πει ότι τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Δεν πρότεινα να τον τραυματίσουν, το λέει άλλωστε και το κείμενο: «Όχι να τον τραυματίσεις, όχι να του κόψεις τη μπάλα». Άλλο το να παίξεις δυνατά. Και ανέλυσα όλη την τακτική που έπρεπε να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για να κλείσει τους χώρους, την αμυντική διάταξη που έπρεπε να είχε. Αν έγινε παρανόηση στη σύνταξη του κειμένου, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Ήμουν επί δεκαετίες προπονητής σε όλες σχεδόν τις ομάδες και ποτέ δεν έχω πει σε παίκτη μου να πάει να τραυματίσει αντίπαλο. Αν το πεις άλλωστε αυτό χάνεις την αίγλη σου στους παίκτες.
Πάντα για τακτικές μιλάω, γι’ αυτό άλλωστε και πήγα πολλές φορές στο εξωτερικό να παρακολουθήσω από κοντά τη δουλειά μεγάλων ξένων προπονητών, γι’ αυτό και βλέπω και αναλύω συνεχώς στη στήλη και το διεθνές ποδόσφαιρο.
Και ένα σχόλιο εδώ: Για τον γίγαντα Μουρίνιο είδατε πώς δικαιώθηκα πάλι. Είδατε τι πήγε κι έκανε ο άνθρωπος με τους αναπληρωματικούς μέσα στη Λίβερπουλ. Θα τα πούμε όμως αναλυτικά μετά τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: