Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Στη λίστα και ο Χουάντε Ράμος!!

Το τελευταίο όνομα που συζητήθηκε για τον πάγκο της Εθνικής και πιθανότατα το πιο ηχηρό είναι του Χουάντε Ράμος της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ. Η πρώτη επαφή με τον Ισπανό και η προοπτική συνεργασίας.

Στη λίστα και ο Χουάντε Ράμος
Πριν από τις γιορτές του Πάσχα έγινε η πρώτη συζήτηση της ομοσπονδίας με τον 59χρονο τεχνικό της ουκρανικής ομάδας και φυσικά δεν διέρρευσε το παραμικρό. Επιθυμία του Χουάντε Ράμος είναι να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ντνίπρο στο τέλος της σεζόν και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας. Εξάλλου, διανύει την τέταρτη χρονιά στην Ντνίπρο και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του, το οποίο του αποφέρει ετησίως περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα με τον Χουάντε Ράμος να δείχνει διάθεση να μάθει περισσότερα πράγματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μείζον θέμα είναι το οικονομικό και συγκεκριμένα το κασέ του Ισπανού προπονητή που έχει θητεύσει στη Σεβίλλη, την Τότεναμ, την Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εάν ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από το 1 εκατ. ευρώ τότε η περίπτωση του θα προχωρήσει.

Πάντως, σε πρώτο πλάνο και για πολλούς, φαβορί στην κούρσα διαδοχής του Φερνάντο Σάντος είναι ο Μάρκο Ταρντέλι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει συμφωνήσει στο οικονομικό με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και περιμένει ειδοποίηση για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 450.000 ευρώ.

Χωρίς αμφιβολία, το πλούσιο βιογραφικό του Χουάντε Ράμος προσδίδει μεγαλύτερη προπονητική οντότητα στον Ισπανό σε σχέση με τον Μάρκο Ταρντέλι, ο οποίος την πενταετία (2008-2013) διετέλεσε βοηθός του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην Εθνική Ιρλανδίας, ενώ είχε μικρά περάσματα στην Ίντερ (2000-2001) και την Αίγυπτο (2004-2005). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: