Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κούτσης στο Metropolis: «Να συγκεντρωθεί στην επόμενη μέρα»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούτσης και σχολίασε την κακή παρουσία του Δικεφάλου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κακή μέρα. Αν εξαιρέσουμε 1-2 παιδιά, όλοι οι άλλοι παρουσιάστηκαν κάτω του μετρίου. Επομένως ήταν φυσικό να έρθει η ήττα. Αν έμπαινε το δοκάρι του Σαλπιγγίδη και ισοφάριζε ο ΠΑΟΚ πιθανώς θα άλλαζε το παιχνίδι. Μετά ήρθαν και τα δύο γρήγορα γκολ του Παναθηναϊκού στις αρχές της επανάληψης από στημένες φάσεις και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ματς. Τώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να το αφήσει πίσω, να δει την επόμενη μέρα και να κοιτάξει πως θα προετοιμαστεί και θα εμφανιστεί καλύτερος στα πλέι οφ».

Για την τακτική του Γεωργιάδη: «Ο Γεωργιάδης ήταν άψογος. Βεβαίως, σε μία ήττα φέρουν την ευθύνη όλοι από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, όπως και στις νίκες άλλωστε. Όμως, στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από την στιγμή που το 80% της ομάδας ήταν κάτω του μετρίου».

Για τα επερχόμενα πλέι οφ: «Θα τα βρει τα πατήματά του ο ΠΑΟΚ γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Είναι δύσκολο, όλοι είναι στενοχωρημένοι αφού ήθελαν να φέρουν το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη και δεν επετεύχθη ο στόχος. Από εδώ και πέρα, όμως, πρέπει να δούν με μεγάλη υπευθυνότητα τη συνέχεια, να αλλάξουν την εικόνα τους για να ανταπεξέλθουν στο πολύ δύσκολο μίνι πρωτάθλημα. Κατά την γνώμη μου, η αποτυχία του Κυπέλλου θα πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: