Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δια βίου αποκλεισμός στον «φίλαθλο» που έριξε την μπανάνα!!

Όταν υπάρχει θέληση, λίγες ώρες αρκούν για να βρεθούν οι «ένοχοι»! Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε πως «έπιασε» τον ρατσιστή που έριξε την μπανάνα στον Ντάνι Άλβες και θα τον τιμωρήσει με δια βίου αποκλεισμό!

Δια βίου αποκλεισμός στον «φίλαθλο» που έριξε την μπανάνα
Εξαιρετικά αντανακλαστικά έδειξε η Βιγιαρεάλ για να τιμωρήσει τον «ανεγκέφαλο» που έριξε την μπανάνα στον Ντάνι Άλβες στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Το κίτρινο υποβρύχιο ανακοίνωσε πως ο δράσης βρέθηκε -με τη βοήθεια των Αρχών- και θα τιμωρηθεί... παραδειγματικά! Ήτοι, δια βίου αποκλεισμό απ' τα εντός έδρας παιχνίδια στο «Μαδριγάλ» από εδώ και στο εξής, ενώ προφανώς δεν ισχύει το φετινό διαρκείας που είχε!

Από χθες το βράδυ που συνέβη η ρατσιστική επίθεση στον Βραζιλιάνο άσο, η Βιγιαρεάλ είχε ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να «εξαφανίσει» μια και για πάντα -όπως τελικά συνέβη- απ’ το γήπεδό της τον εν λόγω «φίλαθλο» και να στείλει και ένα μήνυμα για το μέλλον σε όσους τυχόν έχουν στο μυαλό τους να προβούν σε ανάλογες πράξεις.

Σημειώνεται, δε, πως στην ανακοίνωσή του, ο ισπανικός σύλλογος ζητάει συγγνώμη απ' τους Καταλανούς για την χθεσινή «ασχήμια» και υπογραμμίζουν πως ανέκαθεν ο σύλλογος λειτουργούσε με αξίες και αρχές, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώνεται και απ' την άμεση εύρεση του «ενόχου».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: