Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Αναστασίου ξέρει...!!

Προσπάθεια να «κοπάσει» τους πανηγυρισμούς από το «μεθύσι» του Κυπέλλου επιχείρησε ο Γιάννης Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Και ο λόγος προφανής. Το… Τσάμπιονς Λιγκ που έρχεται!

Ο Αναστασίου ξέρει...
Η φετινή δικαίωση του Παναθηναϊκού ήρθε το βράδυ του Σαββάτου (με την κατάκτηση του Κυπέλλου). Πανηγυρισμοί, γλέντι, ευφορία κι όλα αυτά τα «επίθετα» υπάρχουν τις τελευταίες μέρες στο πράσινο στρατόπεδο.

Ωστόσο, την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ (κόντρα στον Ατρόμητο). Ο δεύτερος στόχος του τριφυλλιού, να καπαρώσει δηλαδή το εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει πως μετά από τέτοιο θρίαμβο, μπορούν εύκολα τα μυαλά να πάρουν… αέρα.

Γι’ αυτό στη σημερινή προπόνηση θέλησε να «προσγειώσει» τους παίκτες του και να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα του… Περιστερίου (σε πρώτη φάση).

«Συγχαρητήρια για το Κύπελλο. Ήταν μια πολύ σημαντική επιτυχία για όλους μας. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εκεί καθώς η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα για εμάς και έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ. Θα πρέπει να μην έχουμε στο μυαλό μας το κύπελλο. Πλέον ανεβάσαμε εμείς ψηλά τον πήχη και πρέπει να ανταποκριθούμε», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του πράσινου τεχνικού στο Κορωπί.

Στα θετικά είναι πως ο Αναστασίου δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα ενόψει της πρεμιέρας την Τετάρτη. Οι Νάνο, Πράνιτς και Κουτρουμπής γυμνάστηκαν ατομικά για να αποφορτιστούν. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, πάσες και κυκλοφορία της μπάλας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: