Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Λοτζέσκι: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Την ανάγκη του Ολυμπιακού να στρέψει την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό απ’ την Ευρωλίγκα, αλλά και τις δυσκολίες που περιμένει να αντιμετωπίσει τόνισε ο Ματ Λοτζέσκι.

Λοτζέσκι: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»
Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του απ’ την Ευρωλίγκα τόνισε ο Ματ Λοτζέσκι σε δηλώσεις του στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του ματς με την Κηφισιά.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε πως η επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις δεν θα είναι εύκολη, αναφέροντας:

«Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι εύκολο να αφήσουμε πίσω μας το τέλος της Ευρωλίγκας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Έχουμε μπροστά μας έναν εξίσου μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Τα δυο παιχνίδια που έχουμε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορα. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία φέτος στο πρωτάθλημα και μια νίκη απέναντι σε μας θα είναι τεράστια υπόθεση γι’ αυτούς. Ξέρουν ότι είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα ξέρουν ότι μπορεί να είμαστε και απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό, αλλά δουλειά μας είναι να μη δείξουμε τίποτα από τα δυο πάνω στο παρκέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: