Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Στις χαρές και στις λύπες μαζί!! (video)

Ανέκαθεν το κοινό της Λίβερπουλ ήξερε να δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα. Είτε έχανε, είτε κέρδιζε η ομάδα. Και το απέδειξε χθες καθώς μετά το 2-0 απ’ τη Τσέλσι, το... «Άνφιλντ» τραγουδούσε το YNWA.

Στις χαρές και στις λύπες μαζί (video)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο πλήγωσε (πολύ) τη Λίβερπουλ (με τη νίκη της Τσέλσι). Ενδεχομένως να της στερήσει και την υλοποίηση του ονείρου, την επιστροφή στους τίτλους ύστερα από 24 χρόνια.

Μια αναποδιά, όμως, δεν θα μπορούσε να διαγράψει απ' το μυαλό των οπαδών των κόκκινων τι εστί... Λίβερπουλ. Ούτε -προφανώς- την φετινή «τρελή» χρονιά. Άλλωστε, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Οι φίλοι της ομάδας του λιμανιού, λίγο μετά το δεύτερο γκολ των Λονδρέζων στις καθυστερήσεις, και παρά το φυσιολογικό «ξενέρωμά» τους δεν θα μπορούσαν να αφήσουν... αβοήθητους τους παίκτες. Και τραγουδώντας τον ύμνο του συλλόγου, το «Υου ‘ll Never Walk Alone» έδωσαν το στίγμα τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Και της στήριξης που υπάρχει, είτε η ομάδα τα καταφέρει στο τέλος, είτε όχι. Γιατί η σχέση των δύο πλευρών δεν μετριέται με μια κούπα παραπάνω (όσο κι αν έχει λείψει μέχρι σήμερα).


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: