Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τα mind games του Γκουαρντιόλα!!

Άρχισε τα κόλπα ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει Ρεάλ. Ο τεχνικός της Μπάγερν αναφέρθηκε στην τακτική του Αντσελότι, τονίζοντας πως στόχος των Βαυαρών είναι να διαψεύσουν όσους θεωρούν πως η πρόκριση κρίθηκε

Τα mind games του Γκουαρντιόλα
Το βάρος στη Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησε να ρίξει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καταλανός τεχνικός των Γερμανών τόνισε πως η ομάδα του έχει δύσκολο έργο απέναντι στη «βασίλισσα» αλλά κκαλείται να «επιστρέψει» και να πάρει την πρόκριση.

Τέλος, αναφερόμενος στην τακτική που περιμένει να δει από τον Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε πως ο Ιταλός έχει αρκετές επιλογές στο ρόστερ του έτσι ώστε να μην παίξει αμυντικά στο ματς.

Αναλυτικά:

«Είτε κερδίσουμε το τρεμπλ, είτε όχι δεν είναι εύκολο να αξιολογηθεί η φετινή σεζόν. Όταν είμαι με τους συνεργάτες μου και αναλύουμε το γεγονός πως κερδίσαμε το πρωτάθλημα και είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου καταλήγουμε στο γεγονός πως είναι μια καλή σεζόν για την ομάδα. Το σημαντικό είναι πως χαιρόμαστε για τις νίκες μας ακόμη και σε χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες του πρωταθλήματος. Αν δεν γινόταν έτσι, δεν θα προοδεύαμε. Τώρα είμαστε στα ημιτελικά του Champions League. Ήμουν παίκτης και τώρα έγινα προπονητής για αυτές τις περιπτώσεις», ήταν το αρχικό σχόλιο του Καταλανού και εν συνεχεία τόνισε:

«Θέλω να δω μια όμορφη ατμόσφαιρα στο “Allianz Arena” και να πάμε στη Λισαβόνα. Η Ρεάλ είναι μια ωραία ομάδα, όπως ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι, αλλά σκοπεύουμε να τους κερδίσουμε. Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε πως η Ρεάλ είναι ήδη στον τελικό και έχει κατακτήσει και το τρόπαιο. Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Είμαστε πίσω αλλά πρέπει να επιστρέψουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο».

Για τον Αντσελότι: «Ο Αντσελότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του και οι παίκτες μου θα προσαρμοστούν. Είναι ομάδα που τρέχει αρκετά αλλά και γρήγορα. Ένας προπονητής χρειάζεται να έχει αρκετές επιλογές και η Ρεάλ έχει την απαιτούμενη ποιότητα σε αυτό τον τομέα. Μου αρέσει η φιλοσοφία του Αντσελότι. Γνωρίζει τις ικανότητες των παικτών του και δεν πρόκειται να μείνει πίσω και να παίξει άμυνα για 90 λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: