Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«O ΠΑΟΚ της καρδιάς μου»

No 706625
Ο Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος αγωνίστηκε για 3.5 χρόνια στον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο και με αφορμή αυτό, μίλησε στον Arena FM 89,4 από την Αυστραλία . Αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από τον «δικέφαλο», στις καλύτερες στιγμές, αλλά και στους φίλους που έκανε στην ομάδα. Μίλησε για το τι τον ανάγκασε να φύγει από την Τούμπα ενώ αναφέρθηκε και στο Πάμπλο Γκαρσία.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάμπλο Κοντρέρας στον Arena FM 89,4:
«Τέλος η καριέρα. Νιώθω αρκετά κουρασμένος και θέλω να επιστρέψω στην χώρα μου».
Για το αν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες: «Θα μου άρεζε πάρα πολύ…»
Για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό : «Έμαθα για τον τελικό, μίλησα και με τον Βρύζα και ευχήθηκα να πάνε όλα καλά, δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει λαμπρό μέλλον».
Αναφορικά με τι του έχει μείνει από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ: «Έχω κάνει μια καριέρα που από πολλούς θεωρείται απίστευτή ,αλλά από τον ΠΑΟΚ έχω τρομερές αναμνήσεις. Ευχαριστώ  τους φανατικούς οπαδούς για τις απίστευτες στιγμές που μου χαρίσανε, πάντα θα λέω τον ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα!
Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι θλιβερό που ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπόρεσε να παίξει φέτος. Θεωρώ ότι είναι ο μεγαλύτερος παίκτης που έπαιξε στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Με όλο τον σεβασμό προς την ιστορία της ομάδας. Θεωρώ ότι και εγώ ανήκω στην ιστορία του ΠΑΟΚ όπως και ο Βρύζας, ο Λίνο, ο Βιερίνια ,ο Κονσεϊσάο και ο Μουσλίμοβιτς, εγώ λιγότερο από αυτούς… αλλά πραγματικά ήταν ένα όνειρο που έπαιξα στον ΠΑΟΚ».
Γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Μετά την απώλεια του πατέρα μου, είχα πρόβλημα με την μητέρα μου, και έπρεπε να γυρίσω πίσω στην Χιλή. Είχα μια φανταστική σχέση με όλους στην ομάδα, δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα».
Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και για τα πολύ καλά λόγια του Μαλεζά: «Θα μου άρεζε πολύ να μπορέσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και να στέλνω ταλέντα από την Χιλή. Ο Μαλεζάς είναι το μέλλον της Εθνικής και μαζί με τον Σιόβα και τον Μανωλά θα συνθέτουν την Εθνική για πολλά χρόνια».
Για το αν θα ήθελε να ξαναέρθει στην Τούμπα σαν φίλος: «Νιώθω την αγάπη του κόσμου και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Τούμπα. Το πέρασμα μου από τον Ολυμπιακό ήταν κάτι διαφορετικό και προσωπικό, αλλά τον ΠΑΟΚ τον έχω μέσα στην καρδιά μου, στην Τούμπα πάντα ένιωθα σαν το σπίτι μου και πάντα θα είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα».
Για την στεναχώρια των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά τον χαμένο τελικό: «Νιώθω πολύ στενοχωρημένος με αυτό που έπαθε ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είμαι όμως σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ θα πάρει το κύπελλο αλλά θα καταφέρει και ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.
Για τις καλύτερες του στιγμές: «Οι καλύτερες στιγμές μου ήταν στα παιχνίδια με τον Άρη και με τον Ηρακλή στα οποία σκόραρα κιόλας».
Για το ποιος ήταν ο καλύτερος φίλος του στην Ελλάδα: «Ο Ζήσης Βρύζας, μετά ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Λίνο».
Γιατί αυτή η ομάδα δεν πήρε έναν τίτλο: «Δεν ξέρω, μπορούσαμε να πάρουμε έναν τίτλο, το αξίζαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: