Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κοιτάει (και) Αργεντινή η ΑΕΚ!

Κοιτάει (και) Αργεντινή η ΑΕΚ Η νέα ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη να παίρνει μορφή. Για να χτίσει όμως (από του χρόνου) ομάδα πρωταγωνίστρια, θα χρειαστεί και «βαρβάτους» ξένους. Αυτούς που θα ψάξει -μετά τη Σερβία- και στην Αργεντινή.

Ο ποδοσφαιρικός σχεδιασμός της ΑΕΚ (με 11 μεταγραφές ήδη ολοκληρωμένες και επαφές με πολλούς ακόμα στόχους απ’ το χειμώνα) διεκδικεί πρωτεία οργάνωσης στην Ελλάδα.

Εκτός της χώρας μας ωστόσο, στην «Ένωση» κοιτούν κι έξω απ’ τα σύνορα για την ενίσχυση του ρόστερ και τη μετατροπή του σε μια ομάδα που θ’ ανέβει «αέρα» (και) απ’ τη Football League.

Μετά λοιπόν το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στη Σερβία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα (με στραμμένο το βλέμμα σε τέσσερις συνολικά παίκτες) θ’ ακολουθήσει κι άλλη μεταγραφική αναζήτηση -αυτή τη φορά υπερατλαντική.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να μεταβεί τις αμέσως επόμενες μέρες στην Αργεντινή. Μια αγορά που αν μη τι άλλο έχει αποδειχθεί ότι συνδυάζει περιπτώσεις παικτών με ποιότητα και ελκυστική τιμή.

Κι επειδή τίποτα στην «Ένωση» δεν γίνεται πλέον στην τύχη, οι στόχοι που θα παρακολουθήσει έχουν ήδη εντοπιστεί. Εφόσον λοιπόν επιβεβαιωθεί ότι δικαιολογούν τις συστάσεις που τους συνοδεύουν, αλλά και τις καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει κάποιοι εξ αυτών σε DVD, δεν είναι καθόλου απίθανο ν’ απασχολήσουν σοβαρά την ΑΕΚ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: