Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το μήνυμα του Μπέιλ!!

Διαβάστε τι λέει ο Γκάρεθ Μπέιλ για τη φιλοσοφία με την οποία θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στον αυριανό επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς και για τη συνύπαρξή του με τον Κριστιάνο.

Το μήνυμα του Μπέιλ
Ναι μεν θα προσέξουν πολύ την άμυνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επιτεθούν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όπως δήλωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ενόψει του αυριανού επαναληπτικού στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ (1-0 το πρώτο ματς).

Ο Ουαλός άσος υπογράμμισε πως όλοι οι Μαδριλένοι θέλουν σαν… τρελοί να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν.

«Αισθάνομαι καλά κι ελπίζω να αγωνιστώ. Ανυπομονώ για το αυριανό παιχνίδι. Όπως και να ‘χει, θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή. Προτιμάμε να πάμε στην Γερμανία και να επιτεθούμε, αλλά γνωρίζουμε πως αύριο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στην άμυνα. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το εισιτήριο στον τελικό και σίγουρα θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, όχι απλώς να αμυνθούμε. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να χτυπήσουμε αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για τους εαυτούς και για το ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε για τον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ πρόσθεσε για τους πρώτους του μήνες στην ισπανική πρωτεύουσα και τη συνύπαρξή του με τον Κριστιάνο:

«Είναι φοβερό να προπονείσαι με τον Κριστιάνο. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθα στη Ρεάλ, για να είμαι μαζί με τους καλύτερους παίκτες. Πάντα σε αυτή την ομάδα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Έχουμε ήδη κατακτήσει το Κύπελλο και τώρα θέλουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: