Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Παντελής στο Metropolis: «Άτολμος ο Ηρακλής»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Παντελής.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το ματς με τον Ηρακλή: «Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά είμασταν καλύτεροι όταν μείναμε με δέκα. Μπήκαμε καλά στην αρχή βάλαμε το γκολ, όμως, στην συνέχεια ισορρόπησε ο Ηρακλής. Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι εμείς. Ο Ηρακλής μου φάνηκε άτολμος, γιατί ίσως να βολεύτηκε με την ισοπαλία και είχαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε».

Για το επερχόμενο ματς με τον Αιγινιακό: «Είναι δυνατή ομάδα ο Αιγινιακός, έχουμε και εμείς τις απώλειες με Αρβανίτη και Μελίσση που δεν θα αγωνιστούν. Είναι αναμφισβήτητα δύσκολο το ματς, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχει εύκολο ματς σε αυτήν την διαδικασία».

Για την μάχη «Δεν θα είναι εύκολο εγχείρημα. Η ομάδα μπήκε με κάποιους βαθμούς διαφορά, ωστόσο οι δύο ήττες από Νίκη Βόλου και Φωστήρα εξανέμισαν το αβαντάζ. Έχει ψωμί ακόμη το πρωτάθλημα, οι ομάδες παίζουν κλειστά, έρχονται πολλές ισοπαλίες και γι? αυτό δεν μπορεί κανείς να πάρει μια διαφορά ασφαλείας. Πιστεύω πως έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι το τέλος. Συν τοις άλλοις εμείς έχουμε και αυτήν την ατυχία, καθώς στα δύο τελευταία ματς μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς. Θεωρώ όμως ότι η γκίνια είναι... δανεική και κάποια στιγμή θα γυρίσει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: