Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Οι νέες… περιπέτειες του Τραπατόνι!

Τι κι αν έχει κλείσει τα 75; Ο Τζιοβάνι Τραπατόνι δεν το βάζει κάτω κι ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Μαρόκου.

Οι νέες… περιπέτειες του Τραπατόνι
Έχει συμπληρώσει σχεδόν 40 χρόνια στους πάγκους, βαδίζει αισίως στο 76ο έτος της ηλικίας του, αλλά παρ’ όλα αυτά, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι δεν σκέφτεται την… συνταξιοδότηση.

Έμεινε χωρίς δουλειά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά την λύση της συνεργασίας του με την εθνική Ιρλανδίας, αλλά φαίνεται ότι έφτασε η ώρα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός τεχνικός έχει έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Μαρόκου και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και συγκεκριμένα μέχρι το 2018.

Πρώτος στόχος είναι η διάκριση στο κύπελλο Εθνών Αφρικής που θα διοργανώσει το Μαρόκο το 2015 και δεύτερος η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

Στην πολυετή καριέρα του, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι έχει εργαστεί στις Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου, Κάλιαρι, Φιορεντίνα, Μπενφίκα, Στουτγάρδη, Σάλτσμπουργκ και στις εθνικές ομάδες της Ιταλίας και Ιρλανδίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: