Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αποφασίσθηκε το πριμ στον ΠΑΟ!!

Το ποσό το οποίο θα λάβουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ως πριμ κατάκτησης του Κυπέλλου αποφασίσθηκε σήμερα μετά από συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα! Μετά τα πλέι-οφ κρίνονται οι παίκτες.

Αποφασίσθηκε το πριμ στον ΠΑΟ!
Τα χρήματα τα οποία θα λάβουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου αποφασίσθηκε σήμερα μετά από συζήτηση που είχε ο Νίκος Νταμπίζας μαζί τους στην προπόνηση.

Έτσι λοιπόν, έγινε γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα λάβουν το ποσό των 200.000 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας από την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα λάβουν το ποσό αυτό και από εκεί και πέρα θα έχουν την αποκλειστική διαχείριση για το πόσα ακριβώς χρήματα θα μοιραστεί ο καθένας, ενώ ξεκαθάρισαν πως ένα μέρος από το ποσό αυτό θα καταλήξει στο υπαλληλικό προσωπικό.

Μετά τα πλέι-οφ η αξιολόγηση
Όπως έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη στα χέρια του τις εκθέσεις του Γιάννη Αναστασίου για την παρουσία των παικτών της ομάδας στην σεζόν η οποία ολοκληρώνεται.

Ωστόσο, η τελική αξιολόγηση θα γίνει μετά το τέλος της, δηλαδή και με την ολοκλήρωση των πλέι-οφ από τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: