Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ρότσα στο Metropolis: «Να αντιμετωπίσει ψύχραιμα την κατάσταση ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό: «Δεν είναι τυχαία η πορεία του Παναθηναϊκού και νομίζω πως αυτός ο τίτλος είναι μόνο η αρχή. Ο Παναθηναϊκός περνάει μια μεγάλη οικονομική περιπέτεια και πέρσι έγιναν λάθη. Όμως, άλλαξε το μοντέλο ήρθαν αξιόλογοι άνθρωποι όπως ο Αναστασίου, ο Νταμπίζας και ο Σαραβάκος που χάραξαν έναν καινούργιο δρόμο τον οποίο ακολούθησε και η διοίκηση. Έγιναν καλές επιλογές και από τον προπονητή όσο και από το Νίκο Νταμπίζα και έφτασε η ομάδα σε αυτήν την επιτυχία».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Άκουσα ακραία πράγματα τα οποία δεν χρειάζονται. Χρειάζεται να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ψυχραιμία ο ΠΑΟΚ γιατί έχει το μέλλον μπροστά του. Δεν πρέπει να γκρεμίσουμε τα πάντα μετά από μια ήττα. Δηλαδή η Μπαρτσελόνα τί έπρεπε να κάνει μετά την ήττα στον τελικό από την Ρεάλ; Να «κλείσει» το... μαγαζί;».

Για τον Γιώργο Γεωργιάδη: «Ήρθε σε δύο δύσκολες περιόδους για τον ΠΑΟΚ, αφού χρειάστηκε να φέρει αποτελέσματα και πέρσι στα πλέι οφ και φέτος σε ένα κομβικό σημείο. Έχει ένα πολύ καλό προφίλ, αυτό που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει παραστάσεις από πρωταθλητισμό και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν συνεχίσει να το κυνηγάει έχει μέλλον γιατί είναι άνθρωπος με νοοτροπία νικητή». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: