Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Ριτσόλι στο Τσέλσι-Ατλέτικο!!

Ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Ριτσόλι στο Τσέλσι-Ατλέτικο
Ο Νίκολα Ριτσόλι ορίστηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μαδρίτης που θα γίνει την Τετάρτη (30/04) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου. Βοηθοί του Ιταλού θα είναι οι συμπατριώτες του Ρενάτο Φαβεράνι και Ελενίτο Ντι Λιμπερατόρε, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί γραμμής θα είναι οι επίσης Ιταλοί Λούκα Μπάντι και Αντόνιο Νταμάτο.

Ο 43χρονος Ιταλός (γεννημένος στη Μόντενα) ρέφερι, που έχει επιλεγεί για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι, διευθύνει παιχνίδια της Serie A από το 2002, ενώ έγινε διεθνής το 2007.

Στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» από μια φορά παιχνίδια των δύο ομάδων. Η Ατλέτικο Μαδρίτης «χαμογέλασε», αφού ήταν διαιτητής στον τελικό του Europa League στις 12 Μαΐου 2010, όταν οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν 1-0 τη Φούλαμ και κατέκτησαν το τρόπαιο. Καλή… ανάμνηση έχει και η Τσέλσι, την οποία «σφύριξε» στο εκτός έδρας 1-1 με τη Βαλένθια στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 για τη φάση των ομίλων του Champions League. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: