Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Στο τέλος θα χαμογελάσει ο Ολυμπιακός»

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα αλλάξει την εικόνα που έχει παρουσιάσει στους τελευταίους αγώνες των πλέι οφ της Football League δήλωσε ο Νίκος Παντελής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στο τέλος θα χαμογελάσει ο Ολυμπιακός»
Την πίστη ότι τα πράγματα θα αλλάξουν για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έχει τρεις ήττες στη διαδικασία των πλέι οφ της Football League εξέφρασε ο Νίκος Παντελής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του είναι άτυχη, όμως στο τέλος θα είναι εκείνη που θα χαμογελάσει και θα πάρει το… εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παντελής στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν είναι καλά τα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει κάνει τρεις ήττες. Νομίζω ότι είναι μία ατυχής συγκυρία, μαζί με το άγχος που επιβαρύνει την ομάδα.

Πιστεύω όμως ότι θα ανακάμψουμε, επειδή είμαστε καλή ομάδα αποτελούμενη από καλούς ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός ότι κάποια παιδιά είναι μεγάλοι σε ηλικία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Παίζει σημαντικό ρόλο και η τύχη και εμείς είμαστε άτυχοι.

Αν είχαμε πάρει έναν βαθμό στα Ψαχνά και έναν με τον Ηρακλή, τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ελπίζω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: