Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Να τον χαίρεται η Σούπερ λιγκ»

ira
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιώργος Μπέζας. Μίλησε για την πολύ κακή διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια του Ηρακλή, αλλά και για τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση της ομάδας ώστε να εξασφαλίσει το 50-50.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Μπέζας:
Για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: “Ξεπερνάει τα όρια του ανθρώπινου λάθους και φτάνει στα όρια της ανικανότητας. Να τον χαίρεται η Σούπερ λιγκ! Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με την διαιτησία, η ΠΑΕ κάνει ότι πρέπει προς τα αρμόδια όργανα και είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Να έχει περισσότερη κατοχή ο Ηρακλής και να έχει 7 κίτρινες ενώ δύο ο Ολυμπιακός Βόλου. Πέρα από την ανακοίνωση πρέπει να υπάρχει μια παράσταση διαμαρτυρίας όπως έγινε και την προηγούμενη βδομάδα και μας είπαν πως θα υπάρχει μια κανονική διαιτησία. Δεν θέλουμε εύνοια θέλουμε 50-50 και το παιχνίδι να το κρίνουν οι ποδοσφαιριστές. Οι συναντήσεις στην ΚΕΔ και οι διαμαρτυρίες, γίνονται όλα κανονικά”.
Για την συνέχεια που ακολουθεί:“Σαν ΠΑΕ πιστεύουμε στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πιστεύω το επόμενο παιχνίδι θα το κερδίσουμε. Χρειάζεται η ομάδα μια νίκη ψυχολογίας αλλά και με βαθμολογική σημασία. Σήμερα θα γίνει ξανά διαμαρτυρία προς την ΚΕΔ και εμείς ζητάμε το 50-50 τίποτα παραπάνω”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: