Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μπλεξίματα για το Financial Fair Play!!

Πρόταση για διακανονισμό έγινε από την επιτροπή του Financial Fair Play στις Σίτι και Παρί, αλλά και σε άλλες ομάδες, λόγω βασικών παραβάσεων των κανονισμών. Ορατός ο κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Μπλεξίματα για το Financial Fair Play
Συνεχίζονται τα μπλεξίματα αρκετών ομάδων με την επιτροπή του Financial Fair Play. Ανάμεσα στις λιγότερες από 20 ομάδες που έχουν παραβιάσει βασικούς κανονισμούς σε οικονομικά θέματα είναι και η Μάντσεστερ Σίτι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τόσο στους «πολίτες» όσο και στους Παριζιάνους έχει γίνει πρόταση από την αρμόδια επιτροπή για διακανονισμό.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε με το να αποδεχθούν τις κυρώσεις που τους προτείνονται (Επίπληξη, πρόστιμο, περιορισμούς μεταγραφών ή και απαγόρευση ευρωπαϊκής συμμετοχής), είτε με το να προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν με την επιτροπή για μια ευνοϊκότερη ποινή.

Η στάση από την πλευρά του Financial Fair Play φαίνεται πως έχει και τη σύμφωνη γνώμη της UEFA, με τον Μισέλ Πλατινί να έχει επισημάνει αρκετές φορές πως είναι υπέρμαχος του να υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί στα οικονομικά θέματα των ομάδων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: