Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ όπου κι αν παίζει» (pics)

Αυτό είναι το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στο βιβλίο «90 χρόνια: Η ιστορία της ΑΕΚ» το οποίο παρουσιάστηκε με τη λαμπρότητα που του ταιριάζει μπροστά σε μεγάλες μορφές των τμημάτων του συλλόγου.

«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ όπου κι αν παίζει» (pics)
Με κάθε επισημότητα και τη μεγαλοπρέπεια που ταιριάζει σ' έναν τεράστιο σύλλογο, παρουσιάστηκε σήμερα το βιβλίο «90 χρόνια: Η ιστορία της ΑΕΚ».

Στη λαμπρή εκδήλωση που έγινε στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έδωσαν το «παρών» μεγάλες μορφές του παρόντος και του παρελθόντος της «Ένωσης», αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Ενώπιον λοιπόν ποδοσφαιρικών συμβόλων (όπως οι Μαύρος, Παπαϊωάννου, Νεστορίδης, Σαβέβσκι), μπασκετικών άσων (όπως οι Τρόντζος, Λαρεντζάκης, Βασιλειάδης, Ζούπας, Χατζής), πρώην προέδρων (όπως οι Καρράς, Γενεράκης, Γιδόπουλος), της κόρης του μεγάλου Γιώργου Αμερικάνου, Χριστίνας, παικτών της αγαπημένης ομάδας χάντμπολ και πολλών ακόμα εκλεκτών μελών της κιτρινόμαυρης οικογένειας, παρουσιάστηκε η πολυτελής έκδοση με τα ιστορικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει την ΑΕΚ.

Το δικό του μήνυμα, δε, έστειλε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που μέσω των σελίδων του βιβλίου επεσήμανε ότι «η ΑΕΚ θα είναι ΑΕΚ σε οποία κατηγορία και αν αγωνίζεται. Θα μας κάνει περήφανους θα μας ομορφαίνει τη ζωή και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο υπουργός πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια, που είχε εγκάρδιες συνομιλίες με πολλούς ανθρώπους απ' το κοινό τους παρελθόν στην ΑΕΚ.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: