Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αύριο οι αποφάσεις για Στέρλινγκ, χάνουν χορηγούς οι Κλίπερς!

Την Τρίτη σε συνέντευξη Τύπου θα ανοίξει τα χαρτιά του το ΝΒΑ για το πώς θα αντιμετωπίσει το ρατσιστικό παραλήρημα του ιδιοκτήτη των Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ.

Αύριο οι αποφάσεις για Στέρλινγκ, χάνουν χορηγούς οι Κλίπερς
Συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσει πώς θα δράσει για την αντιμετώπιση του ρατσιστικού παραληρήματος του ιδιοκτήτη των Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, θα παραχωρήσει την Τρίτη ο νέος κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Ο διάδοχος του Ντέιβιντ Στερν δέχεται έντονες πιέσεις να πατάξει τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Λος Άντζελες, ακόμη και αποβάλλοντάς τον από το πρωτάθλημα για να στείλει ένα σαφές μήνυμα πως τέτοιες συμπεριφορές δεν χωρούν στον αθλητισμό.

Στο μεταξύ, ένας-ένας οι χορηγοί των Κλίπερς αποχωρούν από την ομάδα εκφράζοντας την οργή τους για τον Στέρλινγκ με τον οποίο δεν θέλουν να έχουν καμία είδους συνεργασία στο εξής. Παράλληλα, μέλη της ομάδας, από τον προπονητή Ντοκ Ρίβερς μέχρι και πρωτοκλασάτους παίκτες, έχουν αφήσει να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να παραμείνουν στους Κλίπερς υπό το υπάρχον καθεστώς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: