Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Tito per siempre...!!

Μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η οικογένεια, οι φίλοι και η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησαν τον Τίτο Βιλανόβα. «Ξέχασε να μου μάθει πώς να ζω χωρίς εκείνον», τα λόγια των παιδιών του.

Tito per siempre...
Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Τίτο Βιλανόβα οικογένεια, οι φίλοι του και η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Δευτέρας. Μέσα σε βαρύ κλίμα περισσότερα από 1.500 άτομα απέδωσαν φόρο τιμής στον 45χρονο πρώην τεχνικό των «μπλαουγκράνα», που «έφυγε» την περασμένη Παρασκευή έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

inner

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια των παιδιών, που «πάγωσαν» τον κόσμο που βρέθηκε στην τελετή. «Ο πατέρας μου ήταν η πρώτη μου αγάπη. Πιστεύω ακόμη ότι θα γυρίσει. Από όλα όσα με δίδαξε, ξέχασε να μου μάθει πώς να ζω χωρίς εκείνον! Ο πατέρας μου ήταν δώρο για μένα και αφιέρωσε τη ζωή του στην Μπαρτσελόνα», είπε η κόρη του Βιλανόβα, Καρλότα, δίνοντας στη συνέχεια τον λόγο στον αδερφό της, Αντριά:

«Ήταν αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Ένας μαχητής. Όταν έμαθε πως έχει καρκίνο, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πώς θα ζήσουμε χωρίς εκείνον. Ήταν ένα πρότυπο για μένα. Το καλύτερό του για αυτά τα 17 χρόνια που βρισκόταν δίπλα μου. Μας έδωσε σπουδαία μαθήματα, μαθαίνοντάς μας ότι ποτέ δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει η ώρα μας. Να ξέρεις ότι είσαι ο φύλακας-άγγελός μου. Αναπαύσου εν ειρήνη, πατέρα»

inner

Στα μπροστινά καθίσματα του καθεδρικού Ναού της Βαρκελώνης εκτός από την οικογένειά του, κάθονταν παίκτες των «μπλαουγκράνα» μαζί με μέλη του αγωνιστικού αλλά και του διοικητικού επιτελείου της ομάδας.

inner

Ολόκληρη η τελετή μέσα από το επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: