Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Υπέρ του Άλβες και ο Αγουέρο!

Η αντίδραση του Ντάνιελ Άλβες στη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ, έχει βρει πολλούς υποστηρικτές, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Κουν Αγουέρο.

Υπέρ του Άλβες και ο Αγουέρο
Έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, αλλά αντέδρασε με ολύμπια ψυχραιμία. Ο Ντάνιελ Άλβες σήκωσε τη μπανάνα που του πέταξε οπαδός της Βιγιαρεάλ στο χθεσινό (28/04) παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο «Μαδριγάλ», την ξεφλούδισε, έφαγε μια μπουκιά και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Το σχετικό βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και οι απανταχού φίλοι του ποδοσφαίρου ασχολούνται με το περιστατικό. Όλοι τάσσονται στο πλευρό του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ και όλα τα σχόλια στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ένα μήνυμα κατά του ρατσισμού. Όσο για τη μπανάνα, έχει περίοπτη θέση σε όλες τις φωτογραφίες.

Ένας από αυτούς που εξέφρασαν τη στήριξη του στο πρόσωπο του συναδέλφου του ήταν ο Κουν Αγουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με την Μάρτα, τρώγοντας από μια μπανάνα και με το εξής μήνυμα: «Μαζί με την συνάδελφό μου Μάρτα από την Βραζιλία, λέμε όχι στον ρατσισμό. Είμαστε όλοι ίσοι».
View image on Twitter
With my colleague Marta from Brazil we say . We are all equal.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: