Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Συγγνώμη» των ultras της Λιβόρνο στον Παουλίνιο!

Οι τιφόζι της Λιβόρνο εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν τον «μεμονωμένο» οπαδό που φέρεται να χαστούκισε τον αρχηγό, Παουλίνιο.

Ο συγκεκριμένος οπαδός που χτύπησε τον Βραζιλιάνο επιθετικός μετά την εντός έδρας ήττα από την Λάτσιο (0-2), εντοπίστηκε από το κλαμπ και του απαγορεύτηκε η είσοδος σε αθλητικά γεγονότα και μάλιστα παραμένει να φανεί αν θα έχει και... έξτρα μπλεξίματα με πολιτικά δικαστήρια. Οι Ultras της Αμαράντο έγραψαν ουσιαστικά γράμμα ζητώντας συγγνώμη στον Παουλίνιο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτός που το έκανε αυτό απλά έτυχε να περνάει εκείνη την στιγμή από το Αρμάντο Πίκι και δεν ήξερε καν ποιον παίκτη είχε απέναντι του. Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε αλλιώς.

Θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στην ομάδα, τον προπονητή και πάνω από όλους τον Παουλίνιο, ευχαριστώντας τον για όλα όσα έχει κάνει με αυτή τη φανέλα. Αυτό το παιδί μέσα σε τρία χρόνια πήρε την ομάδα στις πλάτες του, μας έβγαλε από την άβυσσο του υποβιβασμού πριν δύο χρόνια και μας επανέφερε στην Serie A δίνοντας και την ψυχή του φέτος σε κάθε αγώνα για να φτάσουμε στην παραμονή.

Δεν θα επιτρέψουμε η ενέργεια ενός μεμονωμένου να χαλάσει την σχέση μας με το Νο 9, που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού με αξιοπρέπεια. Εκπροσωπούμε τους ultras και πιθανότατα όλους τους οπαδούς του Λιβόρνο όταν λέμε forza Paulinho, οι Λιβορνέζοι σε υποστηρίζουν και σε αγαπούν. Ο,τι κι αν γίνει στο μέλλον, αυτή η πόλη θα είναι πάντα το σπίτι σου».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: