Τρίτη 29 Απριλίου 2014

«Κόπηκε» ο Σαλπιγγίδης!!

Χωρίς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα μπει ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα όσα έγιναν στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Έλληνας επιθετικός κόπηκε απ’ την αποστολή για τον Αστέρα.

«Κόπηκε» ο Σαλπιγγίδης
Η πρώτη… παρενέργεια της επίσκεψης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Δευτέρας εμφανίστηκε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ.

Μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και προκειμένου να προστατευτεί, ο Γιώργος Γεωργιάδης αποφάσισε να τον αφήσει εκτός των επιλογών του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί όπου δεν θα δώσει το «παρών» ούτε ο Κατσουράνης, που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα σήμερα (όπως και ο Μαντούρο). Με δεδομένες λοιπόν και τις απουσίες των τιμωρημένων Κίτσιου και Λάζαρ και τους Νίνη, Κατσικά και Χούσεν να «κόβονται» για λόγους τακτικής, οι «εκλεκτοί» για την αναμέτρηση της Τούμπας είναι οι εξής:

Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρας, Λίνο, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδης, Βούκιτς, Μάρτενς, Στοχ, Λούκας, Ολίσε, Αθανασιάδης και Κουλούρης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: