Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Μαρινάκης: «Ξανά υπερήφανοι Πειραιώτες»

Σύνθημα νίκης και αλλαγής του Πειραιά σε μια πόλη για την οποία θα αισθάνονται και πάλι υπερήφανοι οι κάτοικοί του απηύθυνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση του ΟΛΠ.

Μαρινάκης: «Ξανά υπερήφανοι Πειραιώτες»
Σύνθημα νίκης και αλλαγής του Πειραιά, σε μια πόλη για την οποία θα αισθάνονται και πάλι υπερήφανοι οι κάτοικοί του, απηύθυνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση του ΟΛΠ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη ανέφερε…

«Πάμε να νικήσουμε. Να κάνουμε έργα, με πράξεις και όχι με λόγια. Τα ψέματα τελείωσαν. Φτάνει πια η μιζέρια η ανεργία και η υποβάθμιση», ήταν τα αρχικά λόγια του κ. Μαρινάκη, και κατέληξε…

«Αλλάζουμε τον Πειραιά, το λιμάνι της καρδιάς μας. Να αισθανόμαστε ξανά υπερήφανοι Πειραιώτες. Πειραιώτες νικητές. Εδώ από το λιμάνι ξεκινά η μεγάλη ανατροπή. Πάμε δυνατά, πάμε πειραιώτικα. Ζήτω ο Πειραιάς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σημερινή εκδήλωση βρέθηκαν ο υπουργός παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βύρωνας Πολύδωρας και στελέχη από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, αλλά και πολλά μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού (πέραν αυτών που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο Μώραλη) όπως οι Μίτσελ, Καρεμπέ, Νικοπολίδης και οι Σάμαρης, Μανιάτης, Παπάζογλου και Σιόβας.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: